Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

18. Országos Diákfilmszemle

2011. aug. 23. - 13:00

Budapest


ARANYTÍZ Kultúrház, Arany János u. 10.


Diákfilmszemle 20112011-ben tizennyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Diákfilmszemlét, mely mára a legjelentősebb amatőr, fiatal filmesek bemutatkozását segítő fesztivál. A filmszemle művészeti és pedagógiai jelentősége is kiemelkedő, mivel a fiatalok számára ez az egyetlen olyan országos esemény, ahol a diákok filmes szakemberekkel személyesen konzultálhatnak az alkotásukról. A zsűri a vetítések után minden nap elmondja segítő, ösztönző szándékú véleményét, tanácsát a fiatal alkotóknak.

A Diákfilmszemle minden augusztus utolsó hetében mutatja be egyéni jelentkezők és alkotócsoportok munkáit állandó helyszínünkön, az Aranytíz Kultúrházban, Budapest egyik legkorszerűbb közművelődési intézményében.

Az esemény országos jelentőségét bizonyítja a 18 éve egyre növekvő érdeklődés mind a jelentkezők számában, mind a média részéről. A vetítéseket és a kiegészítő programokat nagyszámú közönség látogatja, és figyelemmel kíséri a nyomtatott sajtó, a rádió, a televízió és számos internetes portál is.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .