Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

2012. ápr. 15. - 19:00

Budapest


Városszerte, több helyszínen


Titanic Filmfesztivál
Hazánk legrégebbi és legfontosabb nemzetközi filmes eseménye április 13. és 21. között kerül megrendezésre a jól ismert helyszíneken: az Uránia Nemzeti Filmszínházban, a Toldi, Kino és Örökmozgó mozikban és most elsőként az A38 hajón.
A Titanic filmtermése mindig is csemege volt, és idén sem lesz ez másként, hiszen a filmválaszték zömét csak itt és csak most láthatjuk, másrészt vannak bizonyos filmek, botrányos alkotások vagy különös műfajok, amelyek “csak úgy” sosem kerülnének a hazai mozikba! A tavalyi ír terítés után idén a vendég ország szerepét Spanyolország tölti be több izgalmas alkotással, de az északi országok is kitesznek magukért, a legfrissebb és legjobb svéd, dán, norvég, finn és izlandi munkákból válogathatunk, köztük elsöprő fesztiválsikerekkel! 2012-ben különösen erős lesz a zenés szekció, olyan együttesekről és előadókról szóló koncert- és portréfilmekkel, mint a Sigur Rós, Neil Young vagy A Tribe Called Quest. A szintén külön szekciót formáló dokumentumfilmek a nemzetközi termés abszolút krémjét képviselik, és rendre teltházas vetítésekkel futnak.

  • A részletes program ITT olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .