Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

A Grönholm-módszer

2017. ápr. 8. - 19:00

1065 Budapest


Centrál Színház, Révay u. 18.


gronholm

Új helyszínen, a Centrál Színház kisszínpadán látható április 8-án a nemzetközileg elismert drámaíró Jordi Galceran egyik legnépszerűbb műve, A Grönholm-módszer. Az előadásában most debütáló Simon Kornél mellett Botos Éva, Ficzere Béla és Vass György küzdenek az álomállásért. A rendhagyó interjú során izgalmas, stratégiai játékokkal tűzdelt harc kezdődik, melyben minden pályázóról kiderül valami titok. A Manna és a Neptun Brigád közös előadásának rendezője Baksa Imre.

Egy többkörös állásinterjú utolsó megmérettetésére négy pályázót hívnak be. Egy nő és három férfi  kimondottan szokatlan helyzetben találja magát, hiszen a hagyományos elbeszélgetés helyett megdöbbentő feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarrabb és feszültebb helyzeteket teremtenek. Vajon mi mindenről hajlandóak lemondani a jelöltek, hogy megszerezzék az állást? Vannak-e tabuk, morális határok? S vajon mindenki az-e, akinek mutatja magát?

Együttműködés és versengés, teljesítményorientáció, teambuilding – vajon melyik jelölt képes a leginkább megmutatni önmagát ezekben a játékokban? Erre a kérdésre keresi a választ A Grönholm-módszer című előadásában Baksa Imre rendező.

A kortárs katalán szerző Jordi Galceran A Grönholm-módszer című darabja valós kiválasztási eljárásokon alapul. Az író több művét is bemutatták már Magyarországon, de az állásinterjú-helyzetet feldolgozó A Grönholm-módszer kétségtelenül a legnépszerűbb. A darabot nem csak hazánkban, de a világ számos országában játsszák sikerrel.

Az előadás időpontjai: 2017. április 8. és 10., 19 óra

Ferran – Simon Kornél
Merce – Botos Éva
Enric – Ficzere Béla
Carlos – Vass György

Fordította: Bakucz Dóra
Díszlettervező: Huszár Andrea
Jelmeztervező: Kovács Andrea
Dramaturg: Duró Gábor
Produkciós vezető: Gáspár Anna
Zenei munkatárs: Wittek Béla
A rendező munkatársa: Láng Zsuzsa
Rendezte: Baksa Imre