Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

A titánok haragja 3D – Mától a mozikban!

2012. Már. 29. - 19:00

A mozikban


Országszerte, több helyszínen


Wrath of the Titans

10 éve béke van. Zeusz félisten fia, Perszeusz (Sam Worthington) már nem az istenekkel hadakozik, egyszerű halász lett, és a fiát neveli. De az Olümposzon sosem tartós a nyugalom. A titánok ismét megpróbálnak az istenek fölé kerekedni, és a halhatatlanok már nem elég erősek ahhoz, hogy ellenállhassanak. A lázadást Kronosz vezeti, akit egykor a saját három fia (Zeusz, Hadész és Poszeidón) vetett a Tartarosz mélyére.
Amikor híre jön, hogy az engedetlen titán már az istenek között is talált szövetségest, és Hadész (Ralph Fiennes) meg Arész (Edgar Ramírez) az ő oldalára állt, Perszeusz kénytelen emlékezni rá, hogy az ő igazi hivatása a harc. Éppen akkor veti bele magát a csatába, amikor úgy tűnik, minden elveszett, és Zeusz a titánok foglya lesz…
A titánok harca 2010 egyik nagy meglepetése volt: fantasztikus látvánnyal és kiváló színészekkel keltette életre a görög istenek fantasybe illő kalandjait. A 3D technika fejlődésének köszönhetően most egy még izgalmasabb, lebilincselő világ tárul elénk Jonathan Liebesman (A Föld inváziója – Csata: Los Angeles) rendezésében.

  • A film digitális 3D-ben, IMAX 3D-ben és 2D-ben lesz megtekinthető!

A titánok haragja 3D tele van legendás mitológiai lényekkel, akik ezúttal alaposan megkeserítik főhőseink életét.
Ismerd meg a félelmetes Kimérát ITT. Az alvilág háromfejű démona rátámad arra a békés kis halászfalura, ahol Perszeusz húzza meg magát a fiával. A szörnyalaknak fekete denevérszárnya van és tüzet okád. Az egyik feje olyan, mint egy oroszláné, a másik egy kecskeszörnyé, a harmadik pedig – amelyik hátul van – kígyófej. Ő az első Kronos titánjai közül, aki felszabadul az alvilágból és pusztítást hoz a földre. Az istenek, félistenek és emberek összefognak, hogy együtt vegyék fel a harcot a kíméletlen szörnyekkel.

  • Március 29-től a mozikban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .