Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

A38 Pesti Est Tetőterasz – Jr.Brown, Budapest Riddim Band, DJ Bosi

2011. Júl. 7. - 19:30

1113 Budapest


A38, Petőfi híd budai hídfő


A38A legfinomabb ritmusok, andalító dallamok, szeretet, vidámság a reggae, dancehall és stílustársaik jegyében a műfaj honi kedvenceivel.
A Budapest Riddim Band a hazai reggae-kultúra egyik – nem túl látványos, de annál fontosabb – szerepét osztotta magára: saját meghatározása szerint “backing band”, azaz háttérzenekar. Az együttes alaprepertoárját a nagy reggae-klasszikusok instrumentális verziói alkotják, de ami ennél lényegesebb, hogy örömmel kísérik a reggae és a dancehall kulcsfontosságú alakját: az MC-t. Számtalan frontemberrel dolgoztak már együtt, emellett lelkesen szervezik a hazai reggae-életet.
Bosi, azaz Boskovits Gábor a magyar reggae és dancehall egyik régi motorosa. A jamaikai riddimekre németországi klubokban szokott rá, majd a kilencvenes évek végétől már itthon terjesztette az igét. Casparral, Mangóval és társaikkal létrehozta a Love Alliance-t, a magyar dancehall-kultúra egyik legfontosabb zenészközösségét. Bosi amellett, hogy kitűnő selector, elkötelezett partiszervező is, a műfaj számos nagysága neki köszönhetően érkezett Magyarországra.

  • 500 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .