Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Aranydisznó-díjátadó

2012. nov. 29. - 20:00

1051 Budapest


Akvárium Klub, Erzsébet térNovember 29-ig lehet szavazni a reklámszakma „moslékára”, az Aranydisznó-díj várományosaira. A díjjal az egyre ellaposodóbb, színvonaltalan és ötletszegény reklámokra, illetve a belterjes magyar reklámszakma elöregedésére kívánják felhívni a figyelmet a szervezők.

A Bistro Reklámügynökség és az Index közös akciójában a reklámfogyasztók nevezhették a legsilányabb, Magyarországon megjelent reklámtermékeket, melyekből a szakmán kívül dolgozó, elismert alkotókból álló zsűri állította össze a shortlistet. November 29-ig lehet még szavazni az Aranydisznó facebook oldalán a legborzasztóbb reklámokra hét kategóriában (Legrosszabb szöveg, Legrosszabb sztori, Legrosszabb szereplők, Legrosszabb képi világ, Legrosszabb zene, Legrosszabb plakát, A legrosszabb). A szavazást egy díjátadó muri, levezető koncert és látványos disznósütéssel egybekötött eszem-iszom zárja november 29-én az Akvárium Klubban, ahol a bátor nyertesek is átvehetik trófeáikat.

A ceremóniát követően az RCKO Fm dj-i, Superman és Dj Onoff pakolják a lemezeket.

Ám a verseny ezzel nem ér végét. A szervezők pályázatot írnak ki 25 év alattiak számára, melyben a díjazott reklámtermékek briefjét kell újraértelmezni, és saját eszközeikkel legyártani.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .