Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Aranykorok romjain kiállítás – FINISSZÁZS a Kieselbach Galériában

2015. nov. 26. - 18:00

Budapest


Kieselbach Galéria, Szent István körút 5.


fin 1

 

Az Aranykorok romjain – a XX. századi magyar történelem fénykorát megidéző, a magyar műgyűjtés legnagyobbjait bemutató kiállítás a 20 éves Kieselbach Galériában november 5-i nyitása óta eddigi közel 6000 látogatójával legsikeresebb tárlataink közé tartozik.

A kiállítás a tervezettől eltérően pár nappal hamarabb zár, november 26-ig látogatható a Kieselbach Galériában, addig azonban a hét minden napján, 10.00 – 18.00 óra között.

A kiállítás utolsó napján, november 26-án különleges programokkal készülünk Látogatóinknak: a Finisszázs estéjén meghosszabbított nyitva tartással és számos programmal várjuk Mindannyiukat.

A Galéria nyáron indult programsorozata, a Kép/Hang/Szó keretein belül időről időre, egy-egy kiállítás képeihez, világához írók és zenészek kapcsolódnak saját művészetük eszközeivel, és indítanak így diskurzust művészetről, képekről, összefonódásokról.

A Finisszázson ennek a gondolatnak a jegyében 18.00 és 22.00 óra között minden órában zenészek, író, festőművész beszélgetése, rövid produkciója, előadása ad művészeti hátteret az Aranykorok romjain kiállítás anyagához.

Fellépnek:

18.30 HORÁNYI JULI énekesnő
A 2014-es X Faktor második helyezettje ad rövid koncertet, melyet kifejezetten az Aranykorok romjain kiállítás képeihez, hangulatához állított össze

19.30 ZÁVADA PÁL író és SZÜTS MIKLÓS festőművész
Az író és festőművész páros az Aranykorok romjain kiállításhoz kapcsolódóan beszélget Juhász Annával, az író felolvas

21.00 SIMON MÁRTON költő és a GORUMAND LIGHT ZENEKAR
A kiállítás képei adják a keretet a produkcióhoz.
A Gourmand a slam poetryt és a kortárs költészetet egyedülálló módon házasítja jazz/hip-hop/funk alapokkal, amelyet egy csipetnyi elektronikával fűszereznek.

Mindannyiukat várjuk szeretettel a nagyszabású Finisszázson november 26-án és addig a hét minden napján a 20 éves Kieselbach Galériában!

További információ:

Esemény a facebookonhttps://www.facebook.com/events/530499140458027/
www.kieselbach.hu
A facebook oldalon minden nap irodalmi párosításokat, analógiákat, részletes információkat találnak kiállításokkal, eseményekkel kapcsolatban – www.facebook.com/kieselbach
Kieselbach Galéria: +361/269.31.48
E-mail cím: gallery@kieselbach.hu
Postacím: 1055 Budapest, Szent István körút 5.