Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Bánkitó Fesztivál 2014

2014. Júl. 19. - 14:00

Bánk


Bánki-tó, Hősök tere 11.


bánkitó

Július 17-19.

Ha végigittad már a Kazinczy utca összes helyét, ha nem villanyoz fel a sztori tizedszerre, ha a túlóra a normál munkamenet, ha úgy bringázol be a munkába, hogy észre se veszed, ha tüntetésre járni rutin menet, ha nem idegesít fel az újabb törvénytervezet, ha a kátyúban nőtt virág a zöldfelület, ha a napsütést csak a monitoron nézed, akkor szakadj ki a Bánkitó Fesztivállal!

Gyere el, gondold át, nézd meg a tó túlsó partjáról, és élvezd újra!

Tedd fel azokat kérdéséket, amik régóta foglalkoztatnak. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás.

Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Találkozz máshogy azokkal, akikkel mindennap, és ugyanúgy azokkal, akikkel már egy éve nem. Beszélgess vagy keresd meg a zenét, ami hozzád illik, táncolj, ameddig bírod az éjszakát.

Egyszerűen szakadj ki! Szakíts időt a nyugalomra, szakíts időt magadra, szakíts időt arra, ami körülvesz!

Részletek ITT.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .