Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Bérczesi Robi – Én meg az Ének 2., lemezbemutató

2018. jan. 22. - 20:00

1081 Budapest


Erkel Színház, II. János Pál pápa tér 30.


Exkluzív produkcióval érkezik az Erkel Színházba Magyarország egyik legikonikusabb dalszerzője, Bérczesi Róbert január 22-én.

A frontember elsősorban a hiperkarmának köszönheti ismertségét, azonban további projektjei, a BioRoBoT és az Én meg az Ének szintén széles közönséghez juttatták el zenéjét az évek folyamán. Utóbbi az énekes zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel, magába foglalva Robi zenekarainak legnagyobb slágereit és kedvenc, régebbi magyar népdalainak újraértelmezett változatait is. Igaz, a projekt egyszálgitáros felállásként vált ismertté, ezúttal rendhagyó módon, a dalszerző életében másodszor zenekarral és vendégelőadókkal kiegészülve mutatják be az Ének meg az Ének második albumát az Erkel Színház falai között.

Az „elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában” keretein belül profi zenészek és előadók színesítik Bérczesi Robi előadását: a színpadra lép többek között Giret Gábor basszusgitáros, Koltay Kurszán zongorista, Nemes Janó fúvós és a méltán elismert vonósnégyes, a Republic Qartet is. Az est fényét emeli még a két nagyhírű sztárvendég, Palya Bea és a Margaret Island frontembere, Lábas Viki, mindketten több dalban is közreműködnek majd. A széles repertoárban hallható lesz Bea és Robi nemrégiben debütált közös népdal feldolgozása, a Szelidecske is, illetve még számos további meglepetés várja az érdeklődőket.

Jegyek ide kattintva vásárolhatók.

A Facebook-esemény ide kattintva érhető el.