Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Blazsek András, Csákány István, Kokesch Ádám, randomroutines és Szörényi Beatrix: Izolátor

2015. ápr. 25. - 14:00

Budapest


Postapalota, Krisztina körút 6-8.


OFF-strip

Április 24-én veszi kezdetét a 150 hazai és külföldi kortárs művészt felvonultató, független kortárs művészeti eseménysorozat, az OFF-Biennále Budapest. Az öt hét alatt több mint száz program valósul meg, rengeteg közreműködőt megmozgatva, a főváros legalább száz helyszínén. Az OFF azonban nem csak Budapesten aktív, Debrecen, Esztergom, Miskolc, Pécs és Szombathely, mellett külföldi városokban – New Yorkban, Párizsban, sőt Sao Paoloban – is futnak az OFF-szatelitporgramjai. A több mint ötven budapesti helyszín között nem csupán galériák szerepelnek, de magánlakás, üzlethelyiség, parkoló, elhagyott épület, szórakozóhely és fodrászüzlet, valamint különféle közterek és parkok is, de helyszínné válik a pesti rakpart, sőt a Kelenföldi Erőmű is helyet biztosít egy művészeti programnak.

Blazsek András, Csákány István, Kokesch Ádám, randomroutines és Szörényi Beatrix: Izolátor

A csoportos kiállítás az aktív belső elszigeteltség állapotát járja körül a nemzetközi színtéren is közismert hazai alkotók részvételével, akik közösen hoznak létre egy olyan installációt, melyben műveik külön-külön és együttesen is működnek. Az együttműködés kiindulópontjaként a sci-fi irodalom úttörője, Hugo Gernsback berendezése szolgált: az 1925-ben kifejlesztett Izolátor egy olyan gép, amely a termékeny izoláció állapotát teremti meg, megkönnyítve a koncentrációt és a védekezést a külvilág ártalmas hatásaival szemben.

Időpont: április 25-május 15. 14:00-20:00
Helyszín: Postapalota (1122 Budapest, Krisztina körút 6-8.)
Megnyitó: április 25. 21:00, finisszázs: május 15. 20:00


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .