Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

BLURRY / Duda Éva Társulat

2018. nov. 14. - 19:30

1027 Budapest


Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Jurányi u. 1-3.


„Szokatlan, különleges, egyszerre dermesztő és szép” – a Blurry a vietnámi Quan Bui Ngoc, a Duda Éva Társulat számára készített előadása.

A BLURRY című darab a közösség és az egyén végeláthatatlan történeteivel, kiszolgáltatottságunk, emberi mivoltunk elvesztésének ábrázolásmódjával teremti meg sajátos világát. Az előadás most két alkalommal lesz látható a Jurányi Inkubátorház új termében, a Jurányi Laborban. Egy különleges, helyspecifikus, egyedi hangulatú estére számíthatnak a nézők, ahol a táncművészek közelsége egy olyan intim teret hoz létre, hogy a nézők is szinte az előadás részesévé válnak.

A BLURRY amellett hogy nagyon magas szintű technikai tudást és felkészültséget igényel a táncosoktól, felébreszti a fizikai és érzelmi érzékelést, ismeretlen területre kalauzolva a nézőket, egy új világba vezetve őket egy rövid időre.

A koreográfus Quan Bui Ngoc Vietnámban született, de jelenleg Belgiumban él, tagja a világhírű Les Ballets C de la B együttesének. Workshopjai nemzetközi szinten igen népszerűek.

A Facebook-esemény itt érhető el.