Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Boundless/Enigma

2018. Sze. 15. - 20:00

Budapest


Budapest Táncszínház / DEPO, Koppány utca 15.


Budapest Táncszínház: Boundless

A darab alapját két fő kutatási téma képezi: a határ, mint kétélű jelenség feltérképezése – egyik oldalról biztonság, másik oldalról bizonytalanság a maga végtelen lehetőségeivel-, valamint olyan nonverbális eszközök keresése és alkalmazása, melyek segítik az egyéni karakterek kibontakozását.
A korlátainkon túli végtelen szabaság újraszülheti az elmét. Itt szabadon újraértelmezhetjük a határ előtti gondolatainkat, szabályainkat, koncepcióinkat. Határtalanul élni val
akinek komfortos, valakinek inkább bizonytalan, valakinek lehetőség és van olyan, aki nem is akar tudni róla.
“Az elme tudatossággal rendelkezik, mellyel határokat kreál. Az ember eredendően határtalan és tökéletes.” 
/Srí Ramana Maharshi/

BaDora Company: Enigma

Enigma – görög rejtvény, rejtély, üzenetek titkosítására és visszafejtésére használt, német gyártmányú, forgótárcsás, elektromechanikus berendezés, egyszerű gesztus mögött rejlő túlbonyolított értelmezés. Hogyan változtatja meg életünket a letisztult kommunikáció hiánya? Hogyan befolyásolják ösztöneinket a kapott üzenetek dekódolását? Hogyan tudjuk elnyomni ösztöneinket? Hogyan tudjuk áttörni a magunk köré húzott kódfalat? Hogyan befolyásolja mindennapjainkat a kommunikációs színtér torzulása? Van-e kódja az emberi létezésnek?

Zene: Kalotás Csaba
Fény: Katonka Zoltán
Jelmez: Barta Dóra
Koreográfus: Katonka Zoltán

Jegyek a helyszínen 2500.- forintért válthatóak.

A Facebook-esemény itt érhető el.