Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Brand Camp – Csatlakozz rá a szakmára!

2011. máj. 12. - 10:00

Budapest


U26 Clubshop, Eiffel tér


Brand CampMájus 12-én ismét megnyitja kapuit a Brand Camp. Az egynapos márkatábor az Eiffel téren, az U26 Clubshop területén várja azokat a marketingképzésben résztvevő diákokat, akik szeretnének végre gyakorlati tudásra is szert tenni. Az idei főbb témákról – a közösségi háló fejlődési lehetőségei, a legújabb reklámmegoldások és az elérhetetlen célcsoport, vagyis az Y generáció – ismét a szakma legnevesebb gyakorlati szakemberei beszélnek.
A Brand Camp különlegessége abban rejlik, hogy a szakma nagyjai és a marketinget egyelőre csak elméleti szinten ismerő diákok találkoznak egymással. A diákok olyan interaktív előadásokon vehetnek részt, ami a hagyományos oktatáshoz képest egy gyakorlati megközelítést, életszerűbb szituációk megoldását veti fel számukra. A Brand Camp ötlete 4 évvel ezelőtt fogalmazódott meg az Extreme Rendezvényügynökség és a Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség csapatában. Céljuk a rendezvény évről évre való megrendezésével az lenne, hogy az utánpótlást jelentő marketing és kommunikáció szakos hallgatók mielőbb találkozzanak olyan gyakorló marketingvezetőkkel és reklámszakemberekkel, akiktől néha egy-egy ilyen előadáson, beszélgetésen kis túlzással szinte többet tanulhatnak, mint amikor az iskolapadban az elméleti tudást öntik beléjük.
Az intenzív programsorozat remek alkalom a diákoknak a cégek mélyrehatóbb megismerésére és későbbi lehetőségeik felmérésére. Nem ritka az sem, hogy egy-egy cég a Brand Camp résztvevői között találja meg új gyakornokát. Az interaktív feladatok és szituációs játékok a szakembereknek is egyedülálló lehetőséget nyújtanak a hamarosan piacra kerülő marketing generációk egyedi képességeinek és sajátosságainak feltérképezésére.
“A diákok gyakorlati “továbbképzése” kiemelt szereppel bír mind az Extreme, mind a Traffic BTL életében, és a pályakezdők folyamatos alkalmazása és kinevelése mellett a cégcsoport a Traffic Awards marketing pályázaton is lehetőséget nyújt számukra a szakma megismerésére. A pályázat alapján több éves tapasztalatunk, hogy az iskolapadban tanultak nem feltétlenül jelentenek azonnal alkalmazható tudást, és tendernyertes ötleteket, ezért is jelenthet a diákok számára életbevágó lehetőséget a Brand Camp-en való jelenlét.” – mondta Halász Domokos, az esemény szervezője.
2011-ben a közösségi háló fejlődési lehetőségei, a legújabb reklámmegoldások és az elérhetetlen célcsoport, vagyis az Y generáció témaköreit járják körbe a szervezők és a szakma neves szereplői az előadások és workshopok során.
Íme néhány név, akikkel már biztos találkozhatunk a rendezvényen:

 • Lázár Vilmos – CBA, Magyar Lovas Szövetség elnöke
 • Dr. Pánczél Andrea – MOL
 • Vágási Mónika – djuice
 • Büttl Krisztián – Red Bull
 • Starcz Ákos – Bookline.hu
 • Mantuano Mónika – Hewlett-Packard Magyarország
 • Nagy Bálint – IBS
 • Czétényi Róbert – Johnson & Johnson
 • Kiss-Bíró László – Raiffeisen Bank
 • Beke Zsuzsa – Richter Gedeon
 • Unger Zsolt – Bookline.hu
 • Kismartoni Zsolt – Facebook / Est Media Group
 • Rózsa Iván – Sanofi Aventis

Az érdeklődők a www.brandcamp.hu oldalon regisztrálhatnak a táborra, ahol a rendezvény folyamatosan frissülő programja mellett további érdekességeket és az elmúlt évek legjobb pillanatainak összefoglalóit is megtalálhatják. A weboldal mellett a Brand Camp Facebook oldala nyújt naponta frissülő tartalmat és újdonságokat a márkarajongóknak.
Jegyár: 500 Ft.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .