Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

BTS Love Yourself turné

2019. jan. 26. - 08:00

Budapest


Uránia Nemzeti Filmszínház, Rákóczi út 21.


A Szöuli Olimpiai Stadionban 2018. augusztus 25-én és 26-án zajlott a világhírű dél-koreai fiúbanda, a BTS világ körüli turnéjának első két koncertje, mintegy kilencvenezer néző előtt. A BTS WORLD TOUR ‘LOVE YOURSELF’ első állomásán rögzített felvételek alapján készült koncertfilm exkluzív mozivetítésére világszerte egyetlen napon, 2019. január 26-án kerül sor, Magyarországon kizárólag az Urániában. A hazai BTS követők így együtt ünnepelhetik a fiúcsapatot a világ különböző sarkaiban élő rajongótársaikkal.

A BTS (a név a „Bangtán Sonyeondan” avagy “A színfalakon túl” szókapcsolat rövidítése) 2013-ban alakult dél-koreai fiúbanda, amely világszerte több millió rajongó szívét hódította meg. Tagjai RM, Jin, SUGA, J-hope, Jimin, V és Jung Kook. A BTS világméretű jelenséggé vált csúcsminőségű előadásai és a rajongóival való interakciója révén a debütálás óta eltelt öt évben. A közösségi oldalakon több mint tízmilliós követőbázissal büszkélkedhet. A 2018-as adatok szerint a BTS a legtöbbet tweetelt és retweetelt együttes a történelemben. Online jelenlétüknek köszönhetően a fiúk korunk legbefolyásosabb művészei közé tartoznak. „IDOL” című felvételük az „egy nap alatt legnézettebb zenei videó” rekordjával büszkélkedhet a YouTube-on (2018 októberéig több mint 200 millió megtekintése volt).

Üstökösszerű pályája során a csapat volt már fontos zenei toplisták éllovasa, túl van több sikeres világturnén, és olyan jelentős díjakkal is elismerték tevékenységét, mint a Billboard Music Awards. Legutóbbi két albuma a LOVE YOURSELF 轉 ‘Tear’ és a LOVE YOURSELF 結 ‘Answer’ is vezette a Billboard top 200-as listát.