Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

BudapestArtFair – Modern és kortárs kiállítás és vásár

2010. nov. 25. - 11:00

1146 Budapest


Műcsarnok, Dózsa György út 37.


artfairlogoA világ legnagyobb művészeti központjainak – Berlin, Párizs, London, New York, Basel – művészeti vásárai mellett november 25. és 28. között Budapesten pezseg a kortárs művészeti élet. Ekkor várja látogatóit, szakavatott gyűjtőket és a művészet iránt érdeklődő laikusokat egyaránt a legsikeresebb hazai művészeti vásár, a <趿

artfairlogoA világ legnagyobb művészeti központjainak – Berlin, Párizs, London, New York, Basel – művészeti vásárai mellett november 25. és 28. között Budapesten pezseg a kortárs művészeti élet. Ekkor várja látogatóit, szakavatott gyűjtőket és a művészet iránt érdeklődő laikusokat egyaránt a legsikeresebb hazai művészeti vásár, a BudapestArtFair hagyományosan a Műcsarnokban.

A nagy művészeti vásárok a nemzetközi művészeti élet legfontosabb és legizgalmasabb eseményei szerte a világon. Ezen alkalmakkor a legnevesebb galériák vonultatják fel kollekcióikat, mely egyrészt a gyűjtők paradicsoma,  másrészt a művészet iránt érdeklődő közönség számára egy kivételes alkalom, hiszen a válogatott alkotások élvezetén túl egy pezsgő, a kívülálló számára ritkán átélhető világba csöppenhetnek bele. A művészeti vásár az a hely, ahol szakavatott műgyűjtők, múzeumigazgatók, művészek, kurátorok mellett nem ritkán találkozhatunk a celebvilág legismertebb szereplőivel, akik titokban élnek gyűjtői szenvedélyüknek. A művészeti vásár az a hely, ahol a műélvezet mellett számos egyéb kiegészítő rendezvény teszi teljessé, izgalmassá és még érdekesebbé a vásár pár napját. Ünnep ez műértőnek és az érdeklődő műélvezőnek egyaránt.

kiallitok_klasszikus


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .