Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Campus Fesztivál

2011. Júl. 20. - 09:00


Debrecen, Nagyerdő


Campus Fesztivál
Az ország egyik legőrületesebb bulija a vizsgáktól és a tanévkezdéstől biztos távolban megrendezett debreceni Campus Fesztivál. És mi lehetne jobb helyszín, mint a Debreceni Nagyerdő árnyas rejteke, hogy néhány napra csak a fesztiválhangulaté legyen a főszerep.
A Campus Fesztivál – mint megannyi testvére – szintén kicsiben és meghitten indult. Még Vekeri-tó Fesztivál néven, 2002 nyarán kezdte el belopni magát szívünkbe néhány színpaddal a természet lágy ölében. A szervezők áldásos munkájának és kitartásának köszönhetően 2008-ban már országos hírnévvel, 2009-ben pedig új helyszínnel és világsztárokkal kényeztetett minket.
A minőség pedig nem is kérdés. Mind az előadók, mind a programok az egyetemi és fősulis bulik esszenciájából lettek megalkotva és tekintélyes méretűre duzzasztva, olyan előadó kínálattal, ami után mind a 10 – ügyesebbek 20 – ujjukat nyalogatják és amint vége, már várják is a folytatást. Szóval diákok és persze nem diákok, Campus Fesztiválra fel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .