Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Chunky Move – Izzás

2012. okt. 13. - 20:00

1094 Budapest


Trafó, Liliom u. 41.Itt a 21. század, a táncban is: az interaktív videotechnikának, a táncosok legfinomabb rezdüléseire is reagáló szoftvereknek köszönhetően nincs két egyforma előadás. Az ausztrál társulat különös előadása szó szerint rávilágít a modern létezés szépségeire és rémségeire.

Melbourne tánckultúrája egyedi színfolt a kortárs tánc világtérképén. Az ausztrálok egyenesen egyik legkurrensebb exportcikküknek tartják az 1995-ben Gideon Obarzanek által alapított társulat előadásait. A Bejrúttól Barcelonáig, Hongkongtól New Yorkig turnézó csapat védjegye a legújabb audiovizuális technológiák használata, a szatirikus humor, a brutális, már-már gyilkos erőszak, a képregényszerűen elrajzolt karakterek, a popkulturális utalások és nem utolsósorban a végletekig tökéletesített tánctudás. A Glowban az interaktív videotechnika egyenrangú partnere a magasan képzett táncosoknak. Az emberi testek és a vetített fények egymásba olvadásával operáló, az emberi és az állati létezés egymásba alakulását, a létformák átváltozásait, groteszk torzulásait színpadra állító Glow egyike a leginkább keresett Chunky Move-produkcióknak. A Trafóba tíz év elteltével, a Crumpled and Corrupted című darab 2002-es sikere után tér vissza a társulat.

  • 6 éves kortól ajánlott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .