Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Coke Club – Magyar Hal Napja

2011. Júl. 30. - 10:00

Siófok-Nagystrand


Coke Club, Petőfi sétány 3.


Magyar Hal Napja
A siófoki Coke Club július 30-án rendezi meg a Magyar Hal Napját, egy igazán rendhagyó programsorozatot, ahol a vizek pikkelyes lakói körül forog majd minden.
Napközben rengeteg eszement programmal találkozhatnak a vendégek, akiket Lovász László műsorvezető kalauzol majd végig a bemutatók, vetélkedők, versenyek és gasztronómiai programok kavalkádján.
A Lévai Balázs fejéből kipattant Magyar Hal Napja koncepciójába éppúgy belefér az önfeledt csukadobálás (kifejezetten lábbelikkel, nem élő állatokkal elvégezve!), a halhoroszkóp és a fenék-szépségverseny, mint a balatoni béjvaccs vetélkedő. Aki tehát soha nem látott, őrületes programokkal szeretné feldobni nyaralását, az már napközben látogasson el a Coke Clubba, és szurkolja végig az aranyhal gyorsulási versenyeket, legyen szemtanúja a leghalvérűbb férfi választásának, és közben figyeljen azért oda, hogy le ne késse az ivás idejét…
Az este moderátora Hajós András lesz, hiszen ki más evezhetne biztonsággal ennyi hal között? Bár elmondása szerint ő csak kis halakat szokott fogni, azok felbontását követően általában „egy teljes világegyetem” bontakozik ki előtte.
Egy galaktikus bulira július 30-án is megvan minden esély, hiszen a Magyar Hal Napján kiváló fellépők szolgáltatják majd éjszakába nyúlóan a zenét. Este 8-tól színpadra lép a Halastó kórus, a Harcsa Veronika Quartet, Csuka Mónika, a Fish!, Busa Pista és az Irie (Ponty)Maffia valamint a Kiscsillag(hal).
A Magyar Hal Napja minden programja ingyenes.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .