Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Computer Art Forum

2010. nov. 5. - 09:45

1013 Budapest


Telekom székház, Krisztina krt. 55.


forum

Gyere el 2010.11.05-én a játékfejlesztés, animáció, film-utómunka, 3D vizualizáció és multimédia szakterületek legnagyobb hazai eseményére, a Computer Art Forum-ra!

A rendezvény változatos előadásokkal és bemutatókkal, az országban egyedülálló módon hozza egy tető alá a játékfejlesztés, animációs filmkészítés, digitális utómunka területek hazai neves képviselőit a szakma iránt érdeklődő népes sereggel. Ezzel egy olyan platform jön létre, mely valódi találkozási pontja a digitális tartalmak előállítóinak és a jövő szakembereinek.

Az előadók között a teljesség igénye nélkül olyan stúdiók szerepelnek mint a Digic Pictures, a Digital Reality, az Invictus Games és a Post Edison. Ők vagy a jelenleg futó projektjeikbe engednek bepillantást, vagy aktuális technológiákat mutatnak be.

A Mesharray teremben az iskola oktatói saját szakterületük egy-egy specializált témájában tartanak előadást.

A Mocap teremben felállított Vicon 8-as Motion Capture stúdióval végzett, élő digitális mozgásrögzítés bemutató és a hozzá kapcsolódó előadás a Mesharray új, 3D karakter specializáció képzésébe nyújt bepillantást az érdeklődőknek.

A Mesharray beszélgető sarka adja a rendezvény hamisítatlan fórum hangulatát. Itt az előadások után kötetlen légkörben a látottakkal, hallottakkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket, gondolatokat lehet megbeszélni a meghívott stúdiók képviselőivel és a Mesharray oktatóival.

Az előadások szünetében a Mesharray standjánál lehetőség nyílik többek között a 2011-es Autodesk Maya és 3ds Max szoftverek kipróbálására is. Glenn Frey, a Maxon szakembere a Cinema 4D újdonságainak bemutatását követően egész nap szívesen válaszol a szoftverrel kapcsolatos kérdésekre.

A Sony Magyarorszag jóvoltából a kiállítótérben elhelyezett új Playstation Move konzolokon kipróbálható a Sport Champions, a Start the Party, a The Shoot és a Time Crisis Razing Storm is.

A magyar nyelvű szakkönyvek iránt érdeklődőket a Perfakt kiadó 35-55%-os kedvezménnyel várja.

A Computer Art Forum-nak a Magyar Telekom székház exkluzív kialakítású, 1500 négyzetméteres konferenciaközpontja ad otthont. A központi térként szolgáló hatalmas aula, az egyszerre 200 főt befogadó nagyterem, és a kisebb teremben párhuzamosan tartható előadások miatt ideális helyszín az iparágat érintő különféle aktuális témákban tartott bemutatóknak.

  • A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
  • Részletes program és regisztráció: www.computerartforum.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .