Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Családi Délelőtt a Ludwig Múzeumban

2011. feb. 19. - 10:30

1095 Budapest


Ludwig Múzeum, Komor Marcell utca 1.


Ludwig MúzeumA Családi Délelőtt minden szombaton 10:30 és 12:30 óra között tartalmas, változatos programkínálattal szeretne maradandó élményt nyújtani az egész családnak, a gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt.

Aktuális programunk a Taiwan Calling: Határtalan sziget című időszaki kiállításon: Jártál már Tajvanon? Jártál már szigeten? Most egy Határtalan szigetre megyünk el együtt!

Ezen a szigeten tajvaniak élnek. Ők kínaiul beszélnek, nagyon szép, mandulavágású a szemük, általában ébenfekete hajúak és nem túl magasak. Mások a szokásaik, más dolgokat esznek, a gyerekek más játékokat játszanak, talán máshogy is látják a világot, mint mi.

Ez az igazán érdekes számunkra, hogy milyen sokszínű a világ a mi Földünkön! Tőlünk távol eső országok lakói mennyire máshogyan élik meg a körülöttük zajló dolgokat! A művészetükben is sok olyasmit találunk, amit mi talán máshogy festenénk, rajzolnánk. De ez egyáltalán nem baj, sőt! A képeik, amikkel foglalkozunk, káprázatos színekben pompáznak és a formaviláguk is magával ragadó. A képekhez mese is társul, és megnézzük azt is, hogy a kör forma milyen különleges alkotások létrehozására alkalmas. Különböző anyagokkal dolgozunk: rizzsel, lencsével, kukoricával. Aztán Tzeng Yong Ning képeiből ihletet merítve fantasztikus színekben pompázó képeket is készítünk.

  • A program 10:30-kor kezdődik, és három egységből áll. Mivel a foglalkozás részei összefüggnek és egymásra épülnek, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy legkésőbb 11 óráig érkezzenek meg.
  • Amíg a gyerekek alkotnak, szakképzett infomediátoraink készséggel segítenek a felnőtteknek felfedezni a kiállítást.
  • A Családi Délelőttre érvényes programjegy ára 600 Ft/fő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .