Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

de Rooij – Lakatos: BOOT – AUW!TO – FLY

2014. Sze. 17. - 19:00

Budapest


Trafó, Liliom utca 4.


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Voltál-e már valaha kiscsoportos összérzékszervi játékos? Még nem? Itt az alkalom, hogy próbára tedd a vizuális szenzoraidat. Ráadásul nem is akármilyen díszletek között – egy repülőgép fedélzetén, egy kanál levesben úszva és egy szerpentinen száguldva…

Vincent de Rooij színész, tárgy-és videóművész, aki multimédiás játékaiban hétköznapi használati tárgyak átalakításával teremt sajátosan abszurd színpadi világot. Alkotótársaival, Lakatos Csilla táncossal és Daan Mathot zenésszel több éven keresztül dolgozott a holland vizuális színházi szcéna meghatározó társulatában, a DOGTROEP csapatában. Közös előadásaikban az élő kamerahasználat, az emberi jelenlét, a vizuális és térmanipuláció eszközeivel különös utazásokra hívják a közönséget.

A Trafó leszállópályává alakított parkolójába és mini filmstúdióiba három akcióval érkeznek az ősszel rendezendő budapesti holland fesztivál keretein belül, így ne csodálkozzunk, ha egy repülőgép fedélzetén, egy autópályán vagy éppen egy leves közepén találjuk majd magunkat… Valódi filmes díszletek között, élőben instruált jelenetek és képvágások közepette, valós időben tapasztalhatjuk meg és leshetjük el a mozivászonra vetülő, élő zenével kísért kameramunka és forgatás titkait.

A korlátozott turnusok és férőhelyek száma (50 fő/turnus) miatt javasolt az előzetes jegyvásárlás!

További részletek a Trafó honlapján.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .