Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Delfines kaland 3D – Jótékonysági vetítés

2011. okt. 16. - 17:00

1087 Budapest


Cinema City Aréna 14-es terem, Kerepesi út 9.


Delfines kaland 3D
Ha az Egyesült Államokban a fogyatékkal élők új lehetőségei kerülnek szóba, mostanában mindenki ugyanarra gondol: egy Winter nevű delfinre, aki néhány évvel ezelőtt igazi médiaszenzációvá vált. Egy súlyos sérülésekre specializálódott orvos különleges művégtagot tervezett a főszereplő sérült delfin számára, aki megtanulta használni a pótuszonyt, és így életben maradt.
A Winter történetét feldolgozó családi film, a Delfines kaland 3D (Dolphin Tale, hazai bemutató: október 20.) hazai premierje alkalmából különleges, jótékony célú vetítésre kerül sor október 16-án. Az összegyűlt adományokból a Suhanj! Alapítvány – a mozgás- és látássérültek sportolását segítő jótékony szervezet – sportolásra alkalmas „aktív” kerekesszéket vásárol.
“A világot meg lehet változtatni, és mindenki maga is tehet érte, hogy jobb legyen a saját és a többiek világa” – mondta Kovács Patrícia színésznő, aki a Suhanj! Alapítvány egyik vezetője, és aki a Delfines kaland magyar változatának elkészítésében is közreműködött: Phoebe-nek, az egyik delfinápolónak kölcsönözte a hangját. “Minden olyan történet, mint amilyen ez a szerethető film is, segít abban, hogy kicsit más szemszögből nézzünk rá a problémáinkra, és segít abban, hogy előre lendüljünk. Mélyen hiszek abban, hogy nincsenek leküzdhetetlen akadályok.
További részletek a Suhanj! Alapítvány Facebook oldalán találhatóak.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .