Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Design és Innováció Konferencia 2011

2011. Már. 31. - 10:00

Kecskemét


Tudomány és Technika Háza, Rákóczi u. 2.


design és innováció

Érdekel, hogy mai világunkban miért fontos a design és az innováció a vállalkozások esetében? Akkor gyere el 2011. március 31-én Kecskemétre, a Európai Unió Central Europe Programján belül futó FREE Project rendezvényére, a Design és Innováció Konferenciára. Itt elsőkézből értesülhetsz a legújabb  kutatásokról és trendekről  a nemzetközi és hazai előadók által!

Tudományosan bizonyított, hogy azok a cégek, amik nagy hangsúlyt fektetnek a designra, sikeresebben is működnek. Tehát ma már nem csupán esztétikai többletként működik, hanem funkciója is van. Bár Európa egyre kisebb területen globális vezető, a design területén azonban jelentős kulturális tartalékkal rendelkezik. Erre kívánja felhívni a figyelmet a konferencia; az előadások és workshopok során konkrét kérdésekre keressük a válaszokat, amiket akár saját vállalkozásod sikeres működésének céljából fel is használhatsz. Akkor is érdemes részt venned, ha csak tájékozódni szeretnél arról, hogy más országokban hol tart éppen az innováció, és mit tehetünk annak érdekében, hogy itthon is elkezdődjön a nagymértékű fejlődés.

A konferencia kiemelt vendége Hardin Tibbs, tanulmányait a design terén végzett jövőkutató, üzleti tervező és vezető elemző. Néhány név  az előadók közül:

Lenkei Balázs (Sinus Design), Varga Csaba (Stratégiakutató Intézet), Seres Erik (MOTOROLA, INTEL),  Nagy Richárd (CO and CO Design Communication)  Lakó Sándor (Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás, FREE Project), Málnay Barnabás (Kitchen Budapest), Wiszkidenszky András (Superbrands), Bakos Maxim (MOMELINE), Pozsár Péter (MOMELINE), Vittorio Degli Espositi (Bolognai Egyetem, Olaszország), Aldo Durante (Olaszország), Vojin Senk (Újvidéki Egyetem, Szerbia), Koós Pál (MOME Design Intézet).

  • A részvétel előzetes regisztráció esetén INGYENES!
  • Részletes program és regisztráció ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .