Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

DESZTI Fesztivál (1. nap)

2015. okt. 15. - 17:00

Debrecen


Nagyerdei Víztorony – H2O Galéria, Pallagi út 3.


deszti feszt

A Debreceni Egyetemi Színház (DESZ) szervezésében elsősorban egyetemisták munkáit felvonultató színházi találkozó kerül megrendezésre 2015. október 15. és 17. között. A III. Debreceni Egyetemi Színjátszó Találkozó (DESZTIII) programjában nemcsak magyar, hanem angol és orosz nyelvű színházi előadások is teret kapnak: a helyi társulatokon kívül többek között Budapestről, Nyíregyházáról, Pécsről és Szegedről érkeznek csapatok. A játéknak a Nagyerdei Víztorony, a Nagyerdei Stadion, a Horváth Árpád Stúdiószínház és a Debreceni Egyetem biztosítanak helyszínt.

Az ingyenesen megtekinthető produkciókról esténként a Nagyerdei Víztorony kávézójában neves szakemberek (Lőkös Ildikó, dramaturg; Bakota Árpád, színművész és dr. Szaffkó Péter, a Debreceni Nyári Egyetem igazgatója) vezetése mellett beszélgethetnek az érdeklődők. A fesztivál repertoárját bővíti egy színháztörténeti előadás, egy középiskolás színházi blokk, egy utazás a Nosztalgia Villamoson, valamint egy koncert, emellett pedig színházi workshopon is részt vehetnek az egymás munkamódszerére kíváncsi fellépők.

• 17:00 Megnyitó (Víztorony Kávézó)
Megnyitja: Dr. Duffek Mihály, DE – Zeneművészeti Kar
Fellépnek: Kricsán Lilla és Féder Krisztina, DE – Angol-Amerikai Intézet

• 18:00 Áfra János – Színláz Társulat: A semmi nem késik (Nagyerdei Stadion)

• 20:00 Amargant Színházi Műhely – SASZ Alkotóműhely: Összkomfort – John Osborne: Dühöngő ifjúság c. drámája nyomán (Nagyerdei Víztorony)

• 23:00 Alkalmi Társulat: Jövés-menés (Nagyerdei Víztorony)

• 23:30 Szakmai Beszélgetés (Víztorony Kávézó)


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .