Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Dubstep Is Fun! 3.

2011. feb. 26. - 21:00

1094 Budapest


Blog Music Club, Tűzoltó utca 22.


Dubstep Is Fun 3

A Dubstep Is Fun! sorozat harmadik része a hazai hangokra fókuszál. Az est fénypontja ezúttal Noise64 exkluzív liveactje lesz: a sokszínű, de kicsit mindig electroid producer helyenként bootleg-slágereket is ki szokott sütni, de nem mellesleg ő a Dubstep Is Fun! kiadványsorozat szellemi atyja.

A legendás Jailhouse lesz a buli otthona, mely Blog Music Club néven indult újra – így fizikailag is underground környezetben dülöngélhetünk majd. A nagyteremben Noise64 mellett Gumilap (Dub Phase), Pryus (Ninjabreakz) és Banyek (Bitlab/Cod) fognak időreakcióba lépni, fent a kisteremben Ret3k (Mndtrck) és a Maximum Selecta lebegősebb hullámokat sugároznak majd, meggyorsítva ezzel a csillagászati tavasz érkezését. A maradandó vizuális benyomásainkról szokás szerint micro.D és a Kiégő Izzók gondoskodnak. Korai vacsora és érkezés ezúttal is mindenkinek ajánlott, mert Banyek és Noise64 audio-salátával készülnek már 21 órától: wonky, electro-hiphop és chiptune dub rezgésekkel lazítanak majd közös tudatunkon!

A helyi hangrendszert ismét Funktion One-al támogatjuk meg a Dub Phase family jóvoltából!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .