Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

DV8 – John

2014. okt. 2. - 20:00

Budapest


Trafó, Liliom utca 4.


DV8

Augusztusi bécsi premiere után nem sokkal hozzánk is megérkezik a brit DV8 fizikai színházi társulat legújabb produkciójával!

Lloyd Newson rendező több mint 50 férfivel készített őszinte mélyinterjút az életükről, a szexről, a szerelemről és egyéni küzdelmeikről; ezeken keresztül nyerhet a néző rendkívüli betekintést egy, a legtöbbek számára láthatatlan világba. Ilyen formán a nálunk 2012-ben bemutatott Can we talk about this? című darab folytatásaként is tekinthető ez a szintén verbatim előadás, amely bár valószínűleg megosztó, de bizton lebilincselő és újra kapcsolatot teremt a tánc, a fizikai- és a dokumentumszínház között. Az ausztrál származású Lloyd Newson pszichológiai tanulmányokat végzett, darabjait minden esetben meghatározza pszichoanalitikus látásmódja: hétköznapi történetekből építkezve láttat társadalmi jelenségeket és folyamatokat, melyhez a vivőanyag a jelentéssel teli mozgás.

FIGYELEM: Az előadásban előfordul meztelenség és durva nyelvhasználat; felnőtteknek szóló témát tartalmaz. 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

Az előadás PONTOSAN a meghirdetett időpontban, 20.00-kor kezdődik! A székeket 19:30-tól lehet elfoglalni, későket sajnos nem áll módunkban beengedni.

Angolul, magyar felirattal. (A felirat a 4. sortól feljebb ülve látható!)

  • Október 2-án az előadás előtt a KONTRA-ban (a belépés ingyenes):

FILMVETÍTÉS
18:00-tól levetítjük a DV8 The Cost of Living (2004) című lelkesítő és sok díjat elnyert kisfilmjét.

BESZÉLGETÉS / KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ
18:30-tól Lloyd Newsonnal, a rendezővel Nádasdy Ádám nyelvész, költő, műfordító beszélget. Az angol nyelvű beszélgetésre minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .