Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Első születésnapi CSAK Design Vásár

2019. ápr. 7. - 00:00

Debrecen, Hungary


Debreceni Egyetem, 1, Egyetem tér


„Egy évesek lettünk, szeretnénk, ha velünk ünnepelnétek!”

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők a CSAK Design első szülinapi vásárán a Debreceni Egyetem Díszudvarán. Pezsgős koccintás, tortavágás, a fenntartható designhoz kapcsolódó programok és workshopok várják az ünnepi alkalmon a designkedvelő közönséget egy olyan közösségbe, ahol a tervezők és a vásárlók között tartalmas párbeszéd alakul ki tudatos fogyasztásról, fenntartható designról és helyi értékekről. A szervezők szeretnék, ha minél többen ünnepelnének velük ezen a jeles napon és kapcsolódnának be a diskurzusba. A zöld tematikájú workshopokon minden korosztály kipróbálhatja, milyen érzés elmélyülten alkotni, vagy épp megtudhatja, milyen okok miatt érdemes helyi alkotóktól, termelőktől vásárolni.

A kezdeményezést a Debreceni Kőr Dáma Egyesület indította el, innen ered a CSAK design elnevezés, amely tartalmában jól kapcsolódik a 2016-ban indított CSAK egy nő?! című programhoz, mint cselekvő, alkotó, közösségi projekt. A már hagyománnyá vált design vásár első szülinapi eseménye hatalmas mérföldkő, mert tisztán látszik, hogy Debrecenben is van helye és létjogosultsága egy ilyen kezdeményezésnek. A vásár egy év alatt egy dinamikusan fejlődő, a tudatos életmódot szem előtt tartó közösséggé nőtte ki magát, amelynek egyformán tagja tervező és vásárló.

Kiemelt programok:

A Természettár interaktív workshopja a környezetvédelem és az ökológiai lábnyom fontosságának jegyében.

Újrahasznosító foglalkozások az Egymalom antikváriummal.

Tortavágás a TengerCake csodás szülinapi tortájával.

Pezsgős koccintás a Hungária Pezsgő finomságaival.

Kiállító tervezők:

Anikás, Bellelelle, Bubba Design, Byat, ChariszM Collection-Fa csokornyakkendő, Csajbók Márta selyemfestő, Darcsi Orsolya, Faludi G, Gabillustrator, Gizusproduct, Hamibatyu öko csomagolás, Heverde babzsák, Maminvent, Mininatura, Onboard Furniture, Peony szójagyertya, SACAL, Tündérségek, UDSGN, Ursuslupus, WEALL

Gasztro szekció:

BlackBunny Kézműves Csokoládé & Artisan Chocolates, Happy by Honey, Eszter házi desszertjei, Zádor Cafe

Workshopok:

Természettár

Tenger Cake

Egymalom antikvárium

Jázmini dekor

A Facebook-esemény itt érhető el.