Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

És mégis mozog a Zöld – FÖLD NAPJA A GÖDÖRBEN

2011. ápr. 22. - 19:00

1051 Budapest


Gödör Klub, Erzsébet tér


Föld napja a Gödörben

  • 2011. április 22., péntek:

Mi köze a pénznek a Földhöz, áruba bocsájtható-e a környezet? A Gödör medencéje fölé vonalkóddal rajzolt földgömböt eregetünk afrikai dobolással, megemlékezve arról, hogy a világ gazdaságilag kevésbé fejlett régióiban érzik a legjobban az éghajlatváltozás és globális környezetszennyezés hatásait, ami ellen közösen tehetünk csak. A Föld Napja alkalmából megválunk műanyaghulladékunk egy tetemes mennyiségétől: beindul betétdíjas re-pohár programunk, amellyel mind a műanyagpoharak gyártását, mind termelődő szemetünket szeretnénk visszaszorítani. A re-pohár a környezeti kérdésekre érzékeny Willany Leó táncegyüttes performanszával indul. Este a hazai underground egyik nagy magyar állóvize, a Balaton tölti be a házigazda szerepét a Klubban. Szokásos többórás koncertjük mellett, előtt és után kor-és sorstársaik, azaz barátaik zenekarai, az Ági és Fiúk, valamint az ef Zámbó Happy Dead Band játszik már-már klasszikus slágereket.

  • 2011. április 23., szombat:

Igazi bringás-vagány tavaszi szombat a Gödörben, már déltől érdemes lenézni. Lehet piknikezni a fűben zene mellett, ökoteregetett ruhákból válogatni, ökofashion show-t nézni, palántázni. Akinek kedve tartja, segíthet a tavaszi nagytakarításban és kizöldülésben: lehet takarítani a medencét, szemetet szedni, beültetni a zöld falat a teraszon és válogatni a zöld szervezetek által felkínált programokból. Várunk kiskorúakat Halász Judit koncertre és virágültetésre. Nagykorúaknak Critical Mass után indul a felnőtt-mulatság: a Bélaműhely bringákból készített hangszereken kezd, amit a bármilyen körülmények között fergeteges hangulatot előidéző Puszi! koncertje követ. A Csókolom-ból maradt fiúk előszednek régi saját slágereket, de megmutatják azt is, mit írtak azóta, hogy Zselévé, majd Puszivá alakultak. A legmenőbb srácok a városban nyűvik a gitárt, ugatnak és csípőt ráznak, nevetnek és nevettetnek. Koncertjüket kihagyni mindenképpen vétek! Az est hátralévő részében az Anima Sound System mozgatja meg a hallgatóságot, és levezetésként a Korai Banditák dídzséznek az első madárcsicsergésig!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .