Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Fashion Video Festival 2011 – Díjátadó Gála

2011. nov. 26. - 18:00

1051 Budapest


Design Terminál, Erzsébet tér


Fashion Video Festival 2011
November 22. és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény. A Fashion Video Festival rövidfilmes versenyprogramja a hazai divatszakma egyik legfontosabb megmérettetése. A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat mindazoknak, akik a kísérleti film, a kortárs vizuális reprezentációs eszközök, a divat design vagy a divat mint kulturális entitás iránt érdeklődnek.
A fesztivál különlegessége emellett az is, hogy Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként a hazai divat megmutatását és megmérettetését elsőként helyezi nemzetközi kontextusba. A fashion video új műfajának legfontosabb külföldi képviselői, mint Andreas Waldschüetz, vagy a divatvideó műfajának egyik létrehozójaként tisztelt Jason Last, nem csupán részt vesznek az eseményen, de saját filmjeik bemutatása, konferencia előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a versenyfilmek zsűrizésében is részt vesznek.
Magyarországra érkeznek a Not just a label, Európa legnagyobb független designereket tömörítő online platformjának vezetői is, Stefan Siegel és Harry Weiler is. A Fashion Video Festival szervezőinek célja, hogy a kiváló színvonalon alkotó, de még mindig feltörekvőben lévő hazai divat résztvevői és alkotói (divattervezők, videóművészek, fotósok, stylistok, make-up artistok, hair-stylistok stb.) közül egy valóban nemzetközi szintű versenyen választódjék ki a legtehetségesebb formáció, amely a Power Power Fashion Film Productions-al közösen elkészítheti a GLAMOUR magazin 2012-es image videóját.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .