Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Folkbeats tehetségkutató verseny & Folkbeats Farsang

2011. feb. 26. - 12:00

1067 Budapest


Fáklya Klub, Csengery utca 68.


Folkbeats

A Folkbeats autentikus magyar népzenei és világzenei tehetségkutató fesztiválsorozat az Amerikában élő Magyar Kálmán kulturális menedzser – Centrum Management, amerikai turné díjának felajánlása nyomán jött létre. Az autentikus magyar népzene és a Kárpát-medence világzenéje kategóriákban nyertes előadókat tehetségkutató fesztiválsorozat folyamán választja ki a közönség és a nívós szakmai zsűri, amelynek tagjait a főszervező Trottel Records partnerei, a Hagyományok Háza és a Liszt Ferenc Zeneakadémia Népzene Tanszéke delegálja, és akik a szakma legelismertebb személyiségei közül kerülnek ki. A sorozat minden rendezvénye kézműves vásárral, Mediawave filmklubbal, italkóstolással színesített tehetségkutatóból, táncházból és neves előadók koncertjeiből tevődik össze. A február 26-i program:

Fellépő zenekarok 12 órától:

21 órától: Folkbeats Farsang – Parno Graszt (lemezbemutató),Goulasch Exotica, Dj Suefo, Q The Physicist (aka Todd Williams)


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .