Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Fotóhónap 2010 – a Magyar Fotóművészek Szövetsége fesztiválja

2010. nov. 21. - 00:00

Budapest és országszerte több város részvételével


www.fotohonap.hu, több helyszínen


Fotóhónap 2010
A Fotóhónap 2010 a Magyar Fotóművészek Szövetsége kétévente megrendezésre kerülő fesztiválja közül a következő, amelyet az elmúlt évtizedben már ismert rendezvénnyé fejlesztettünk. A fesztivál célja, hogy a hazánkban rendkívül népszerű, de mégis viszonylag hátrányos helyzetű fotóművészetet középpontba állítsa és bemutassa a hazai műtárgyakat, illetve a jelenleg érzékelhető fotográfiai irányzatokat is.

A fesztivál az elmúlt időszakban a magyar fotográfiai élet szerves részévé vált. Sikerült felhívnia a figyelmet a fotográfia tartalmi és eszközbeli sokszínűségére, nemcsak a tágabb értelemben vett vizuális művészetek iránt érdeklődők, de az egyre szélesebb nagyközönség körében is.

A 2010-es esztendő külön aktualitását az adja, hogy Lucien Hervé születésének századik évfordulója alkalmából egy nagyszabású életmű kiállítást szervezünk Judith Hervével, a művész özvegyével és a Szépművészeti Múzeummal együttműködve.

További hat tárlat adja a Fotóhónap 2010 központi rendezvényeit, amit a közel harminc csatlakozó kiállítás és egyéb fotóművészeti rendezvény tesz teljessé.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .