Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Frank Sinatra – A hang

2016. aug. 14. - 20:00

Debrecen


Nagyerdei Szabadtéri Színpad, Nagyerdő


franksinatra

120 perces közös előadásra készül az ExperiDance Production és a Békéscsabai Jókai Színház. A művész életművét dalban és táncban mesélik el.

Frank Sinatra hangja, mint az olvasztott csokoládé, mosolya szeretnivalóan kisfiús, maffiózó barátai nem ismernek tréfát. Nem csoda, hogy egész Hollywood a színész-énekes lábai előtt hever, még akkor is, ha Ava Gardner, Marilyn Monroe vagy Marlene Dietrich ragyogja be a vörös szőnyeget…

Kubai szivartól füstös lokálok, női cipőben felszolgált pezsgő, hűvös fegyvereken megcsillanó holdfény, egyszóval a swing aranykora bódítja el a nézőt az ExperiDance és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójában, mely az énekes karrierjének magasságait és mélységeit mutatja be.

Sinatra legnagyobb slágereit Vastag Tamás adja elő, aki egyszerre ellenállhatatlan sármőr és az anyja árnyékából kilépni képtelen, sodródó figura a színpadon. Simlis gengszterek, káprázatos színésznők és az ExperiDance erotikusan elegáns táncosai vonulnak fel mellette a Frank Sinatra – A Hang című produkcióban, mely Szomor György és Román Sándor közös alkotása.

Főbb szerepekben: Vastag Tamás, Szomor György, Gubik Petra, Palla Szabina, Kara Tünde, Gulyás Attila, Katkó Ferenc, Vadász Gábor és az ExperiDance tánckara
Rendező: Szomor György

Jegyek: 5 400 Ft, 4 900 Ft, 4 400 Ft, 3 900 Ft, 3 400 Ft
Online jegyvásárlás

További információ a Főnix Rendezvényszervező Kft. honlapján olvasható.