Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Fröccs (premier)

2011. okt. 26. - 19:00

1066 Budapest


Impró, Ó utca 4.


FröccsInteraktív lélekbúvárkodás.

Miért van az, hogy mindig túlvállalom magam? Miért nem bírom elviselni a kritikát? Miért mindig nős pasikba szeretek bele? Miért borít ki az anyám? Miért kell, hogy mindig enyém legyen az utolsó szó???

Az ilyen és ehhez hasonló kérdések naponta merülnek fel bennünk. Sőt, a legtöbb időről időre visszatér anélkül, hogy bármivel okosabbak lennénk. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetelét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: hol rontották el. De vajon elrontották-e egyáltalán? Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .