Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

FuturMaestri – Full view

2013. ápr. 10. - 18:00

1052 Budapest


Tat Galéria, Semmelweis utca 17.


Bemutatkozik a FuturMaestri, a fiatal képzőművész tehetségek nemzetközi webportálja.

A FuturMaestri egy webportál, amely különböző technikákkal készült képzőművészeti alkotások bemutatására szolgál; egy közösségi tér, ahol a képzőművészet iránti érdeklődés, illetve annak gyakorlása köti össze a tagokat. Legfontosabb jellemzői, amelyek egyedülállóvá teszik: a fiatal alkotókra való összpontosítás, a nemzetköziség, az ezt még inkább segítő többnyelvűség, a képzőművészetre való specializálódás és az, hogy a művészeti színvonal megtartása érdekében csupán meghívás, ajánlás vagy néhány munka elküldésével való jelentkezés után lehet az alkotói közösség tagjává válni. Ezek mellett természetesen minden érdeklődő számára nyitott, látogatóként bárki nézelődhet, keresgélhet a gyűjteményben, illetve regisztráció után ennél többet is tehet, hozzászólhat, véleményt írhat az alkotásokról vagy akár pontozásos rendszerben is értékelheti azokat.

Az oldal mostani állapotában csaknem minden funkció a feltöltött alkotások, illetve a már regisztrált alkotók köré csoportosul. A művekről készült fotók alkotják a galériát, amelynek változása, folyamatos frissülése követhető a nyitóoldalon. Nézelődhetünk ezek alapján, illetve az egyes alkotók profiloldalán keresztül is. A nyitóoldal folyton frissülő ajánlóján kívül, amely időrendben mutatja a feltöltött képeket, egy külön galéria-nézetben fedezhetjük fel az eddigi tartalmat. A képeket és adataikat a kezdetektől megőrzi a rendszer, a tartalom egyre gyarapodik, azaz a weboldal egyúttal archívummá is válik.

További tudnivalók és érdekességek a bemutatkozó rendezvényről ITT olvashatók.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .