Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Gödör Esszencia

2011. dec. 31. - 21:00

1051 Budapest


Gödör Klub, Erzsébet tér


Specko JednoGödör Esszencia – a szokásos év végi csúcsra járatás, azaz a Gödör Klub hagyományos évzárása és újévi startja.
A 2011-es évzárás a Gödör Klubban nem csak a kulturális programokat nézve ígéretes. A kormány a kiemelt jelentőségű budapesti beruházások közé sorolta az Erzsébet téri Kulturális Központ befejezését, azaz kilencévnyi pihenő után úgy tűnik, kijavítják az épület itt maradt építési hibáit, ígéret van arra, hogy az üzemeltetés évek óta tartó anomáliáit is javítják, a Gödör Klub alapítóinak 2000-ben megálmodott koncepciója szerint fejezik be a 2002-ben félbe maradt beruházást és mindezen idő alatt a Gödör Klub zavartalanul működhet tovább.
De mindezek előtt még a szokásos módon felpörög az év vége: a Gödör Klub hagyományaihoz híven sokfajta érdekes eseménnyel készül különböző művészeti ágakban. “100 %-os töménységben” áradnak a programok, a vendégek ebben az egy hétben a Klub szinte összes kedvenceit láthatják, hallhatják. Ez a hét vallási, családi, baráti ünnepek sorozata, kinek mi – a maga hite szerint. A Gödör Klub és barátai, bár több nyelven beszélnek (konkrétan és átvitt értelemben egyaránt), egy nagy család, széles és sokszínű baráti kör, mely szeretne együtt ünnepelni. Az Esszencia sokízű kavalkádjában mindenki megtalálhatja a neki kedves ízt.

  • December 31-én Gödör Klubszilveszter. A város legvidámabb bulija, a legkedvesebb arcokkal. Rutkai Bori és a Specko Jedno megalapozza a jó hangulatot, hogy az Intim Torna Illegál koncertjén már mindenki felhőtlen örömmámorban táncolhasson át az Új Esztendőbe, amelyet a Soerii és Poolek törpékkel és go-go táncosokkal kiegészült show-ja indít a jókedv jegyében, amikor is jöhet a lencsefőzelék, a virsli és a korhelyleves. Ezek sem hiányozhatnak egy jó klubszilveszteren, mint ahogy a tűzijáték sem maradhat el. Azután jön a ’70-’80-as évek hangulatát idéző Super Starsky – új formáció, híres zenekarok tagjaiból. Az MR2 zenei főszerkesztője, DJ Izil MC Publoval együtt a lemezjátszók mögött már csak hab lesz a szilveszteri pezsgőn…
  • Január 1-jén végre kipihenhetjük az elmúlt hét fáradalmait. Persze nem otthon, hanem a Gödörben, babzsákokon fekve. A zenéről az egy szál gitárral sorozat mesterei, Korom Attila, Bródy János, Bérczesi Róbert, Frenk és Víg Mihály gondoskodnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .