Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Gödör Esszencia 2012

2012. dec. 26. - 20:00

Budapest


Gödör Klub, Király u. 8-10.


A Centrál Passage-ba költözött Gödör Klub hagyományaihoz híven idén is komoly felhozatallal zárja az évet, és indítja az újat. Karácsony és újév között “100 %-os töménységben” áradnak a programok, a vendégek ebben az egy hétben a Klub számos kedvencét láthatják, hallhatják. Ez a hét vallási, családi, baráti ünnepek sorozata, kinek mi – a maga hite szerint. A Gödör Klub és barátai, bár több nyelven beszélnek (konkrétan és átvitt értelemben egyaránt), egy nagy család, széles és sokszínű baráti kör, mely szeretne együtt ünnepelni. Az Esszencia sokízű kavalkádjában mindenki megtalálhatja a neki kedves ízt.

A fesztivál hagyományosan a Gödör Karácsonnyal (december 26.) indul. A Kaláka Együttest senkinek nem kell bemutatni, sok szép verset hoznak megzenésítve a karácsonyi koncertre. Utánuk Nyeső Mari és zenekara következik mindig intim hangulattal, kellemes zenével, hétköznapi történetekkel, aminek pont a mindennapiság a varázsa, nem akar több lenni a mindenhol jelenlévő szépség és öröm megmutatásánál. Az estét a fiatal dzsessz-szaxofonos generáció kiemelkedő, rendkívül sokoldalú zenésze, Tóth Viktor zárja zenekarával.

December 27-én a Gödör Kempingre emlékezünk az Ági és Fiúkkal, a Satöbbi zenekarral és a Kutya Vacsorájával.

December 28-án a közönségkedvenc Anna and the Barbies ad nagykoncertet a november végi lemezbemutató sikerén felbuzdulva. A zenekar elkészítette negyedik stúdióalbumát Ánem! címmel. Az új dalok mellett természetesen felcsendülnek olyan fesztiváldalok és rádiós slágerek is, mint az Álmatlan, Gombóc, Nyuszika, Don’t fit in, Ördögre kacsintva, Teszt, Néha.

December 29-én Esti Kornél, Ambert Smith és ColorStar koncertek lesznek este, előtte délután fél öttől a családokat várjuk egy óévbúcsúztatatóra a legkisebbekkel együtt az Apacuka gyerekszilveszterre, ahol a koncert és a kölyökpezsgő mellett Szilveszteri kellék-gyártásban is részük lesz a gyerekeknek a Cellux Csoport jóvoltából.

December 30-án hosszú idő után ismét Balkan Beats Előszilveszter a berlini DJ Robert Sokoval és a Szerb KAL zenekarral. A KAL Belgrád külvárosának legdögösebb roma együttese. Életérzése a rock’n’roll, zenéje a balkan blues-ba oltott urban beats. Rengeteg fantáziával és leleménnyel illesztenek össze teljesen különböző hangokat, így zenei világuk egyedülállóan ötvözi a balkáni cigány hagyományokat és a 21. századi életstílust.

Az év utolsó napján a Gödör Klub minden barátot vár egy hatalmas táncolásra. A Klubszilveszteren fellép a kizárólag slágereket játszó Superstarsky, a mostanában ritkán fellépő Besh o droM és még sokan mások. A város legmenőbb és legvidámabb bulija, a legkedvesebb arcokkal.

Január 1-jén hagyományosan Korai Öröm koncert lesz, de fellép a Kampec Dolores és a De’part zenekar is.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .