Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Gombaszög 2018

2018. Júl. 16. - 09:00

Szalóc


Gombaszögi-völgy, Gombaszögi Nyári Tábor


Fesztivál, szabadegyetem, tábor és életre szóló élmény egyben. A Gombaszögi-völgy július 16-án ismét megnyitja kapuit, hogy egy héten keresztül együtt szívhassuk magunkba a gömöri nyár színe-javát. Egy hétnyi koncert, előadás, vitafórum, tudomány, művészet, színház, játék, pihenés és még rengeteg élményszagú dolog!

A Nagyszínpadon fellép Lovasi András, a Ghymes, az A.K.P.H., a Punnany Massif, az Anima Sound System, a Kowalsky meg a Vega, az Edda Művek, a PASO, a Parno Graszt, Szabó Balázs Bandája, a jóvilágvan. A Kisszínpadon a Hiperkarma, a Margaret Island és az Estendøn zenél majd, a fellépők listája pedig továbbra is bővül.

A népzene kedvelőinek a Folkszöglet koncertekkel, táncházakkal és előadásokkal készül, a komolyzenét idén is a Korona biztosítja. A PajtaSzínházat továbbra is a Gurigongo Symposium tölti meg élettel, de a TANDEM-et, a B-612 irodalmi sátrat vagy a Hívd elő a Csacsit! analóg fotóműhelyt sem kell már bemutatni senkinek.

Bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb a csapatjátékokban, vegyél részt a kézműves foglalkozásokon, hogy kézzel fogható emléked is maradjon a nyárról, járd be lóháton a környéket vagy csak lógasd a lábad a medencébe, ha úgy tetszik. Ha szülő vagy, szedd össze otthon a legkisebbeket is, a GombaOviban új barátokat szerezhetnek.

További információk és jegyvásárlás a fesztivál honlapján.

A Facebook-esemény itt érhető el.