Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Graffmán – Mr Zero, Teme és Heat képzőművészek kiállítása

2010. nov. 17. - 19:15

1076 Budapest


Mint Café, Akácfa u. 14.


www.artmoments.hu

Kortárs képzőművészeti Projektsorozat 2010. november 17. – december 12. – 2011. április 30. Szólj bele te is, melyik 30 fiatal kortárs művész munkája képviselje hazánkat Berlinben, Londonban, Rómában, Bécsben! A Spicy Collection a Te klikked és egy szakmai zsűri közreműködésével jön létre. Szavazz 2010. november 17. és december 10. között a www.artmoments.hu vagy a rendezvény facebook oldalán!

Art Moments. Egy kortárs képzőművészeti projektsorozat, amelyben 50 helyszínen 80 művész 600 alkotását ismerhetik meg ingyenesen a látogatók, november 17. és december 12. között. A közönség aktív résztvevőjévé válhat a projektsorozatnak, szavazatával bárki hozzájárulhat egy, először Budapest utcáin, majd több országban bemutatásra kerülő gyűjtemény összeállításához.

Az alternatív helyszínek mellett a kiállítássorozat különlegessége, hogy az alkotó és látogató közötti aktív párbeszéd érdekében a rendező valamennyi alkotáshoz fórumot alakít ki, ami lehetőséget ad a látogatóknak a véleménynyilvánításra.

A zsűri tagjai: Kiss Tibor (Quimby), Petrányi Zsolt (Műcsarnok), Szabó Győző, Till Attila, Winkler Nóra (Budapest Art Fair), Topor Tünde (Art Magazin), Je Suis Belle (divattervező formáció, a Stylewalker Promotion delegáltja), Borzák Márton (OTP Junior), Pados Gábor (műgyűjtő, galerista).

A kulturális programsorozatot folyamatos kiállítás megnyitók, zenés DJ és VJ partik, borkóstolók, performance-ok egészítik ki.

Az Art Moments képzőművészeti projektsorozat programjait színesíti a Stylewalker Promotion által a design rajongók részére megrendezésre kerülő egyestés design túra, a Stylwalker Night, melynek keretében 22 V. kerületi design üzlet várja kedvezményekkel és művészetközeli programokkal az érdeklődőket.

  • www.artmoments.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .