Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Gyereknapi programok Debrecenben

2016. máj. 14. - 09:00

Debrecen


Ötholdas Pagony, Nagyerdei krt. 19.


kislany

A Debreceni Művelődési Központ 2016. május 14. és június 25. között ismét megszervezi nagysikerű Városrészi családi programjait a gyermeknaphoz kapcsolódóan a város 23 pontján. Ezzel egyidejűleg meghirdeti a több évtizedes múltra visszatekintő Napsugár nyári táborait 23 turnusban, hat közösségi házában és a Tímárház – Kézművesek Házában.

A Debreceni Művelődési Központ 2016-ban már 11. alkalommal szervezi meg a gyermeknaphoz kapcsolódó családi programsorozatot. A helyszíneket – az előző évekhez hasonlóan – elsősorban azokon az infrastrukturálisan hátrányos helyzetű településrészeken és lakóövezetekben rendezik meg, ahol a szociálisan nehéz helyzetű családok száma magas. A hét héten át tartó programsorozatot többnyire hétvégén, szabadtéren valósítják meg.

Lesz színpad és sörpad, megfelelő hangtechnika és konferanszié, játszóház, kézműves mesterek, népi iparművészek.

A rendezvényeken összesen 151 színpadi programelem (előadóművészek, táncosok, zenés produkciók, bábosok, sport-, harcművészeti bemutatók, bűvészek stb.), 21 féle kézműves tevékenység és 18 féle egyéb játszóházi tevékenység szerepel. Összesen 1450 közreműködő vesz részt a rendezvénysorozaton.

Részletes program és helyszínek