Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Hot Beaver európai turné

2016. okt. 27. - 00:00

Debrecen


Roncsbár, Csapó utca 27.


hb

Október végén ismét Európa turnéra indul a Hot Beaver zenekar az Ektomorf zenekar társaságában. Főként németországi állomások vannak mint például: Berlin, Hamburg vagy Drezda, de Csehországban (pl. Prága, Brno) és Horvátországban, Zágrábban is adnak koncertet. A hazai rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hisz’ október 27-én a debreceni közönséget kápráztatja el a két együttes.

A 2014-ben alakult zenekarnak a napokban jelent meg az első nagylemeze Pillars of Creation címmel, amely a Hammer World októberi számának cd-mellékleteként érhető el. A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Éppúgy megtaláljuk a „slágeresebb” dalokat (pl. Feed The Machine, Static Matter, High Society), mint a down elemeket tartalmazóakat (Magno Unit Missile, From Outside). A lemez csúcspontjának nevezhető a Welcome To My Cradle és a Liberteen című szerzemények. Egy kerek történet, amit érdemes egy egységben értelmezni és hallgatni.

Ezt a hangzóanyagot október 13-án mutatják be a fővárosi közönségnek a Gozsdu Manó Klubban.
A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Ezen az estén csatlakozik hozzájuk a Baron Mantis formáció is. A Mantis fiúk modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő utazásra csábítanak.

A hódbuli egy igazi show, melyet hitelesen csak a Hot Beaver adhat. Minden koncert egy halál, egy áldozat a rockzene oltárán.