Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

humankompozitinformativ – Siegmund Ákos kiállítása

2011. Már. 30. - 14:00

1065 Budapest


Galéria Neon, Nagymező utca 47.


Siegmund Ákos - Mehr Licht III.

Siegmund Ákos legújabb humankompozitinformativ című önálló kiállítása egy újabb mélyfúrás a techno-modernitás ciánkék díszletei mögé. A Neon Galériában kiállított festményei – akárcsak korábbi munkái – szintén foto-realista alapokra épülnek. A sorozatokká fúziónáló képeket a meta-narratív történet-láncolatok és kezdemények struktúráin túl a lassan Siegmund védjegyévé váló ózonkék háttér és felületek kötik össze, melyek a közös vizuális univerzum határát vagy éppen határtalanságának érzetét jelölik ki.
Siegmund festményei kompozíciós anomálikon keresztül kutatják és láttatják civilizációnk sterilitását, valamint a természetes-mesterséges elemek ellentétpárjának diabolikus dominanciájának ciklikus váltakozásait. A képek rendszerekről, biológiai mátrixokról ötvözött formákról szólnak, kommunikációs csatornákról és információközlési felületekről, amik konkrét, de mindenképpen szimbólummá összesűrűsödő helyszínként, beavatkozások tereiként jelennek meg a nézők előtt. (Fenyvesi Áron)

  • 2011. 3. 24.2011. 4. 19.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .