Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

II. Vallai Fesztivál

2016. nov. 24. - 14:00

1075 Budapest


RS9 Színház, Rumbach Sebestyén utca 9.


vallai1

Második alkalommal rendezi meg az RS9 Színház és a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Alapítvány a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivált az RS9 Színházban. A beérkező közel hatvan pályázatból az előzsűri döntése alapján 19 kortárs, irodalmi adaptációra épülő színházi és zenei produkció került a versenyprogramba, melyet 2016. november 24. és 27. között tekinthetnek meg az érdeklődők.

A Fesztivált az RS9 három előadótermében, a Vallai Kertben (VII. Rumbach s. utca 10.), az RS9 Színházteremben és a Fehér Teremben (VII. Rumbach S. utca 9.) tartják.

A produkciókat, egy háromtagú zsűri bírálja el. A zsűri elnöke Kőváry Katalin rendező, a két másik tag Lőkös Ildikó dramaturg és Stermeczky Zsolt Gábor kritikus. Valamint a közönség a megváltott belépőjegyével szavazhat a közönségdíjra.

A Vallai Péter-díj (a fődíj) 300.000 forint, a második helyezett 200.000 forint, a harmadik helyezett és a közönségdíjas előadás egyenként 100.000 forint díjazásban részesül. Valamint mindegyik produkció fellépési lehetőséget kap az RS9 Színházban.

A fesztivállal, a teátrum egykori színésze, Vallai Péter, illetve egykori igazgatója és a fesztivál szellemi atyja, Dobay Dezső előtt tisztelegnek.

A KÖZÖNSÉG IS SZAVAZ:

A közönség bármely érvényes fesztiváljegyével szavazhat bármely produkcióra, az előadás sorszámának (pl. #44) a jegyre írásával, és a jegy erre a célra kihelyezett szavazatgyűjtő-dobozba dobásával. Nem csak arra a produkcióra tud szavazni tehát, amelyre az adott előadásjegy szól, hanem bármely másik produkcióra is.

JEGYVÁSÁRLÁS:

A jegyár minden előadásra elővételben 1.000 forint, melyet a jegy.hu-n, illetve személyesen a Rumbach Sebestyén utca 9-es szám alatt található jegyirodában vásárolhatnak meg, legkésőbb az előadásokat megelőző napig.

A helyszínen, az előadások előtt korlátozott számban kaphatók jegyek, 1.500 forintért. Mivel mind a három előadótér befogadóképessége korlátozott, ezért minden előadásra maximum legfeljebb 50 jegyet vásárolhatnak meg a nézők.

Jegyfoglalás és információ: 06-1-269-66-10 // jegy@rs9.hu

Részletes program ide kattintva érhető el.

Esemény a Facebookon