Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Illúzió és Humor Színház

2010. okt. 19. - 20:00

Budapest


A38, Petőfi híd budai hídfő


Hajnóczy Soma, Holcz Gábor és Kelle Botond évek óta szórakoztat itthon és nemzetközi színpadokon önálló estek, meghívásos fellépések alkalmával, a hazai nagyközönség viszont eddig nem láthatta ilyen formában a műsoraikat. A három bűvész egyfajta kultúrmisszióként tekint arra, hogy itthon is megismertesse a nagyközönséggel a külföldön már népszerű modern bűvészetet, amely Magyarországon hiányzó, de egyre inkább igényelt szórakoztatási műfaj. Olyan produkciót hoztak létre, amellyel csapást mérnek a klasszikus bűvészetre és annak újraértelmezése, néhol kifigurázása révén elvarázsolnak, nevettetnek és elgondolkodtatnak. Ezzel nemcsak új alternatívát kínálnak a szórakozni vágyóknak, de bizonyítják azt is, hogy a cilinder és a nyúl már a múlté.

Az Illúzió és Humor Színházban a bűvészprodukciók folyamába helyzetkomikumra épülő stand-up comedy-szerű humoros blokkok csatlakoznak, valódi színházi élménnyé formálva az előadást. Az est folyamán Hajnóczy Soma bemutatja világbajnoki díjnyertes „Phone act” műsorát is, amely Las Vegas, Párizs, London, Madrid és Peking után először látható magyar színpadon.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .