Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Irodalmi busz Debrecenben

2014. máj. 22. - 17:00

Debrecen


MODEM parkoló, Baltazár Dezső tér 1.


2014_05 fieszta buszozas

A Fiatal Írók Szövetsége, valamint a Valyo Város és Folyó csoport országjáró irodalmi turnéjának debreceni állomása a MODEM parkolója lesz csütörtök este öttől. A több mint 800 kilométeres turné során a Valyo átalakított Steyr kisbuszával járják be az írók és költők az Alföld nagyobb településeit – a Valyo fókuszának megfelelően főleg vízparti állomásokkal a Tarna, a Tisza és a Körös mentén –, de ha már erre járnak, nem hagyhatják ki, hogy a Hortobágyon keresztül Debrecent is érintsék!

Valyo Mobil busza egyúttal instant előadótérként is funkcionál: a buszban levő hangosítás, projektor és más kiegészítők a parkolás után azonnal művészeti performanszokra alkalmas színpaddá léptetik elő az addig az utazást szolgáló járművet, ezzel különleges helyszínt biztosítva a rendezvénynek.

A debreceni rendezvényen fellép: Áfra János; Baranyi Gergő; Elekes Dóra; Horváth Imre Olivér; Juhász Márió; Kalapos Éva Veronika; Korpa Tamás; Lapis József; Németh Dorka; Pál Dániel Levente; Szőllőssy Balázs; Zetas Péter. A rendezvény rezidens DJ-je: Panda.

A rendezvénysorozat helyszínei és a busz útvonala: május 20: Jászjákóhalma; május 21: Tisza-tó; május 22: Debrecen; május 23: Körösladány; május 24: Gyula; május 25: Makó; május 26: Szeged; május 27: Csongrád; május 28: Szarvas; május 29: Szolnok; május 30: Budapest, Valyo Part (Lánchíd pesti hídfő).

A rendezvény debreceni Facebook-eseménye ide kattintva érhető el!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .