Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Jaschik Metszet

2017. feb. 3. - 16:00

Budapest


Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, Deák Ferenc utca 17.


bartok135_meghivo

Kevés olyan iskola található ma Magyarországon, mint a Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium, ahol a fiatalok a legrégebbi, míves, manuális eljárásoktól a legmodernebb digitális szoftverek használatáig a legkülönbözőbb művészeti technikákkal, szakmákkal találkoznak. A művészeti műfajok ilyen széles skálája, a munkák óriási mennyisége a szokványostól eltérő kiállítást igényel.

A leporelló egy harmonikaszerűen kinyitható képes kiadvány. Egymáshoz ragasztott lapokból áll, könnyen kezelhető, kiteríthető, összehajtható, polcra tehető vagy zsebre vágható. Olyan sajtóanyag, aminek leginkább az a célja, hogy betekintést adjon egy projektbe. Rövid ajánlóval, sok reprodukciós képanyaggal, emlékezetes formában.

A JASCHIK Metszet című kiállítás a Deák 17 Galéria terébe megálmodott leporellókból álló térinstalláció: a Jaschik iskolában 2016-ban készült alkotásaiból ad különleges ízelítőt, betekintést. A szakmai műhelyek a legkülönbözőbb műfajokban és technikával mutatkoznak be rövid ajánlóval, gazdag reprodukciós képanyaggal, emlékezetes formában.

Megnyitó: 2017. február 3. péntek 16 óra
A kiállítás március 4-ig tekinthető meg.
Megnyitotta: Varsányi Ferenc rendező, a MOME és a Jaschik Művészeti Szakgimnázium tanára
A kiállításon játszott: a Shade zenekar
Ének: Girászi Ádám
Gitár: Braun Benedek
Bass: Tóth András
Dob: Girászi Bálint

További információk találhatók a honlapjukon.