Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Jónás Vera Experiment

2014. Sze. 12. - 20:30

Debrecen


MODEM – Modern és Kortárs Művészeti Központ, Baltazár Dezső tér 1.


modem
Jónás Vera a fiatal magyar énekes-dalszerző generáció egyik legígéretesebb tagja. Dalait olyan crossover stílusban írja és szólaltatja meg, amely az élő elektronikát teljesen akusztikus hangzással ötvözi. Többéves zenei múltját és karrierjét a London Centre for Contemporary Music Schoolban szerzett diplomájával erősítette meg. 2012 őszén beválogatták a közé a harminckét fiatal zenész közé, akik részt vehettek az Amerikai Külügyminisztérium által támogatott OneBeat programban, mely keretén belül egy kéthetes floridai műhelymunkát követően tizenhat állomásos turnéra indultak az Amerikai Egyesült Államok keleti partvidékén, melyet egy fergeteges koncerttel zártak New Yorkban. Évek óta Londonban és Budapesten él és alkot, mindkét városban sokat koncertezik zenekaraival.

Két éve alapította meg a Jónás Vera Experimentet Dés Andrással és Csizmás Andrással. Ősszel megjelent Game című albumukat beválasztották az Independent Music Awards öt legjobb „felnőtt kortárs” lemeze közé.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .