Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Kex és tea – Kortárs Irodalmi est a Momentán Társulattal

2012. máj. 8. - 19:00

1022 Budapest


Marczibányi Téri Művelődési Központ, Marczibányi tér 5/a.


Tóth KrisztinaVendég: TÓTH KRISZTINA, költő. Az estek házigazdája a Momentán Társulat, melynek tagjai jókedvvel, tehetséggel, “fogyasztható stílusban” (mint a keksz és tea) közvetítik a kortárs magyar irodalmat.
Mi kell ahhoz, hogy húszévesen megcsókolj egy haldokló öregembert? Hány Unicum után kezdesz el Doors számokat énekelni? Mi történik, ha felteszed a meztelen lábad a vonatülésre? Miért mondanád, hogy te loptál el egy tolltartót, amit nem te loptál el? Mi köze van a porhónak a Futrinka utcához? Mi kell egy sündisznó alapos megtisztításához? Miért ne lövessük ki a fülünket, ha épp netes társkeresőn megismert indiai férfival randizunk? Tóth Krisztina először 2004-ben volt a Momentán vendége a Marczibányi téren. Azóta sok minden történt. Többek között 3 novellás- és három verseskötet. Május 8-án ezekből válogat a társulat; az est második fele kötetlen beszélgetés a költővel az elmúlt 8 év emberségéről és állatságairól.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .