Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

KEXX – Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál

2014. Júl. 31. - 16:00

Hajdúböszörmény


Fürdőkerti Ifjúsági és Szabadidő Központ, Vásár tér 27.


kexx

Számos olyan fesztivált létezik, amely a nyári hétvégéken szórakoztatja az ország fiatalságát, de ezekkel szemben a KEXX – Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál egy új élményt és koncepciót kínál a fiataloknak. Egy olyan fesztivál, amely a szokásos zenei fesztiválon túl látványos, profi és minőségi extrém sportversenyeket, kulturális, táncművészeti és művészeti programelemeket is kínál az érdeklődők számára.

A sportversenyek gördeszka és BMX sportágakban, azon belül pedig amatőr és profi kategóriában lesznek megrendezve. Profi kategóriában Magyarország húsz legjobb sportolója kap meghívást, amatőr kategóriában pedig fényképes jelentkezés útján lehet bekerülni a helyszíni döntőbe.

Három színpadon összesen ötvennél is több zenei fellépő és előadó szórakoztatja a közönséget. A zenei stíluspaletta a drum ‘n’ bass, elektro, HC, hiphop, minimal, reggae művészeit mutatja be. Ezen kívül a fesztivál harmadik napján kerül megrendezésre az In Flames Graffiti Jam is, ahol a legjobb magyar graffitisek meghívásos úgynevezett “jamje” látható. Ezen kívül számos szabadidős és kiegészítő program várja az érdeklődőket, az egyesület extrémsport pályáján és a Fürdőkerti Ifjúsági és Szabadidő Központban.

Részletek ITT.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .