Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Kiállítás a BPIX 2010 Digitális Képalkotási Verseny legjobb alkotásaiból

2010. nov. 20. - 12:00

Budapest


BPIX Digitális AlkotóCentrum, Ráday u. 31/b


BPIXEgyütt és külön címmel a BPIX Digitális AlkotóCentrum gyűjteményes kiállítást rendez a BPIX 2010 Digitális Képalkotási Verseny legjobb alkotásaiból. A kiállítás 2010. november 30-ig, keddtől péntekig 12:00 és 18:00 óra közt látogatható.
A BPIX 2010 Digitális Képalkotási Verseny volt az ötödik megmérettetési és bemutatkozási lehetőség a BPIX Digitális AlkotóCentrumban azoknak az alkotóknak, akik digitális eszközökkel, akár egy fotóból kiindulva és különböző digitális effektek felhasználásával, akár pedig az első ponttól az utolsóig szoftver segítségével – de szabadkézi rajzként – hoznak létre digitális képi alkotásokat, digitális festményeket.
A versenyt Budapest IX. kerület, Ferencváros Önkormányzata is támogatta, és örömmel üdvözölte a verseny indulóit, azt a 33 művészt, akik a Ráday kultuccában kívántak megjelenni digitális alkotásaikkal, festményeikkel.
Az alkotások témája Együtt és külön volt és a képek készülhettek bármely digitális eszközzel, grafikai programmal, irányzatban és stílusban. Összesen 53 értékelhető pályamű érkezett be a versenyre.
A zsűri döntése alapján kerültek kiválasztásra a legjobb képek a versenyművek közül, amellyel alkotóik egy gyűjteményes kiállításon megjelenhetnek. A BPIX 2010 Digitális Képalkotási Verseny alkotásainak gyűjteményes kiállításán az alábbi alkotók képei nyertek lehetőséget a bemutatásra:
Barta Zsóka, Benedek Attila, Benyák Gabriella, Borsos Dávid, Csáki István, Feith Bálint, Horváth Ákos, Katóné Szántó Márta, Kóbori-Kovács Ágnes, Pollacsek Etelka, Scheer Mark Guido, Schall Eszter, Veres Ágnes, Zubreczkiné Réti Kamilla.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .