Nyomja meg az Enter billentyűt a kereséshez!

Kiállítótér: Öko-filmklub – Vad Magyarország

2011. Júl. 15. - 19:00

1113 Budapest


A38, Petőfi híd budai hídfő


Vad Magyarország
Az Ökopolitikai filmklub lehetőséget teremt a fenntarthatóságról, az igazságosságról és a részvételi demokráciáról való beszélgetésekre vetítések és klubülések által, amelyekkel fejleszti a környezettudatosságot, illetve az érzékenységét a társadalmi problémák iránt. A vetítések 19 órakor kezdődnek egy-egy internetről letölthető rövidfilm bemutatásával, majd a moderátor pár szóban felvázolja az aktuális filmklub témáját, bemutatja a beszélgetőpartnert, s elkezdődik a vetítés. A vetítést követően moderált beszélgetés zajlik a közönség aktív részvételével, melynek végén a moderátor összegezi az elmondottakat és megköszöni a részvételt. Az esemény az A38 kiállítóterében kerül megrendezésre, a belépés ingyenes.
A Vad Magyarország évtizedek óta az első nagyszabású egész estés természetfilm Magyarországról. A film történetének központjában egy réti sas család áll. Láthatjuk ahogy felnevelik fiókáikat, akik aztán
bebarangolják az egész országot.
Mellettük egy vidra és egy harcsa egy évét is végigkövethetjük a filmben, de feltűnik sok más állat is, mint például a sakál vagy a fekete gólya. A drámai események, mint például az árvíz vagy a szárazság mellett a stábnak sikerült több, korábban még senki által le nem filmezett természeti jelenséget és állati viselkedést megörökítenie.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .